Συνάντηση Μακαριωτάτου με τον Αμερικανοκύπριο Καθηγητή Αρχιτεκτονικής στο Pratt Institute της Νέας Υόρκης Δρ. Θεοχάρη Δαυίδ

Την Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος συναντήθηκε στο Γραφείο του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή με τον διεθνούς φήμης Αμερικανοκύπριο Καθηγητή Αρχιτεκτονικής στο Pratt Institute της Νέας Υόρκης Δρ. Θεοχάρη Δαυίδ.

Ο Καθηγητής κ. Δαυίδ θα δώσει διάλεξη στις 26 Ιουνίου και ώρα 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων Ανδρέας Πατσαλίδης στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου στην Φανερωμένη, με τίτλο: Πρόκληση: Σύγχρονες εκκλησίες της Κύπρου, Διδάγματα της Βυζαντινής Αρχιτεκτονικής.

Η διάλεξη διοργανώνεται από την Βυζαντινολογική Εταιρεία Κύπρου σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου, το ΕΤΕΚ, το ICOMOS Κύπρου, τον Σύνδεσμο Αρχιτεκτόνων Κύπρου και με την υποστήριξη του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου και το Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Χορηγός Επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το Συνοδικό Γραφείο Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Εκκλησίας Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του κ. Δαυίδ με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο, τον συνόδευε ο Πρόεδρος της Βυζαντινολογικής Εταιρείας Κύπρου Δρ. Ανδρέας Φούλιας, ενώ … [διαβάστε περισσότερα εδώ]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *